Tre personer som inspirerar mig

Nellie Berntsson: Hon skiter fullständigt i vad andra tycker om henne och hennes åsikter vilket jag tycker är bra. Hon går sin egna väg och har sin egna stil. Att hon även är mycket emot mobbing. Även i ridning är hon väldigt duktig. Hon är någon jag verkligen ser upp till!
 
Caroline Höglund: Hon är inte så känd men vad spelar det för roll. Hon är en av mina favorit bloggare. Trots att hon inte är så uppdaterad där så länge nu för tiden. Hon kan verkligen visa vad hon tycker om saker och ting. Hon ger så mycket inspiration om vad man kan blogga om och skriver inte samma gamla inlägg som alla andra. Hon vågar skriva om sånt mm.
 
Lisa Jonsson: Hon är en tjej som är otroligt positiv hela tiden och sprider så mycket glädje. Även hon är mycket emot mobbing, rökning, mm. Hon skriver väldigt mycket om det på sin blogg och verkligen talar om varför också.
 
Dessa tre personer inspirerar mig väldigt mycket! Kolla gärna i deras bloggar! Bye
Hittade inge bra bild.
 

Dagens!

Dagens vill ha: En häääääst!!
 
Dagens klädsel: Bara pyjamas och ridkläder än så länge
 
Dagens frisyr: Uppsatt i en ful tofs
 
Dagens saknad: Alla kompisar!
 
Dagens köp: Frukost frallor från bageriet
 
Dagens låt: Popular -  Ariana Grande, MIKA
 
Dagens misslyckande: Inte hänt ngt än så länge
 
Dagens godis: Ostbågar fast formade som hjärtan, Alltså ost hjärtan xD
 
Dagens humör: Väldigt glad!
 
Dagens bästa: Kalas i efter middag med kusinerna!
 
Dagens citat:
 
Dagens

Freedag!

Äntligen fredag! eller egentligen inte äntligen för att jag knappt har behövt vänta. Denna veckan har ju gått otroligt fort. Kanske därför jag inte har bloggat.. Jag har ju börjat i ny klass i ny skola så just nu känner jag inte att bloggen är det viktigaste. Jag trivs iaf jätte bra i den nya klassen och har fått måna nya vänner. Idag hade vi en rätt lätt dag vi började 08:20 och slutade 14: . Vi hade idrott slöjd och Spanska. Eftersom att vi precis har börjat så kommer vi att prova på olika språk så nu provar vi spanska. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska välja än men vi får la se. Sedan hade vi iaf våra inriktningar! Jag fick inriktningen må bra vilket jag är rätt så nöjd med! Aja ska äta nu och sedan fredags mys med familjen! Bye
Dagen - Fredag!