7 tips för en bättre och större blogg!

 
 
Ha en speciell inriktning på din blogg tex, smink, mode, hästar, fotboll, träning, mm.
 
Ha en fin design, Själv tycker jag att det är väldigt viktigt att bloggen är snygg. Styla den på ditt sätt. Gillar du tex, hästar. Ha en häst inspirerad design då!
 
Massa bilder, Dina följare vill se bilder på dig, veta vem du är!
 
Både åsikts inlägg och vanliga, Just därför om du bara skrivit inlägg om dina åsikter hade det inte blivit lika kul att läsa. Som sagt dina följare vill veta vem DU är!
 
Sprid bloggen! Berätta för kompisar, Lägg ut på instagram, sprid på andra sociala medier (kommentera inte andras konton då blir det bara jobbigt) Skapa kanske ett eget instagram konto till din blogg?
 
Tidsinställ inlägg så det är lite uppdatering  varje dag, ska inte säga att jag är bäst på det men men.. 
 Då behöver du heller inte känna stress om att du måste uppdatera. Välj ut en dag i veckan då du gör ett riktigt inlägg för varje dag, sedan kan du skriva ett litet inlägg lite när du vill.
 
Häng inte ut andra på din blogg, nämn inga namn du inte får säga, och fråga alltid folk först innan du lägger ut bilder på dom.
 
Detta var några tips på att få en bättre blogg
Nu behöver ni inte jämföra min blogg med tipsen ovanför, är medveten om att jag inte är bäst på det.
Hadee!
 

Nyårslöften!

Nytt år och nya nyårslöften. Känns som att varje år är det lika jobbigt att komma på ett nyårs löfte.
Jag har tänkt på detta ett tag nu och jag kom på några
 
 
  • Bloggen. Jag ska börja satsta mer på bloggen. Jag vill ju att bloggen ska bli så stor så möjligt. Men man måste kämpa för det man vill ha, det kommer jag att göra!
 
  • Träna! Har inte alla det som ett nyårslöfte? Tyvär så händer det ju aldrig. Mitt mål är ialla fall att börja springa igen. Sedan får vi se vad som  händer med dansen. Antingen dansar jag varje dag eller så slutar jag.
 
  • Godis förbud! också ett löfte många har. Mamma och jag har nu komit överens om att jag kommer ha godisfritt efter nyår. Hur länge vet vi  inte än, men wish me luck..
 
  • Betyg! Jag har bestämt att det mesta av mina betyg ska höjas. Jag blev nöjd med det mesta, men i vissa ämnen vet jag att jag kunde ha gjort bättre.
 
Låter dettta som några bra nyårslöften? Det är dessa som jag ska satsa på  2015
 
Vad har ni för nyårslöften? Kommentera<3
 
 

Selfie tag!

 

Vad är din bästa fysiska egenskap? Oj ingen aning, hahah. Har inte tänk på det

Om du fick besöka vilken plats som helst i världen, vart skulle du åka? Jag vet faktiskt inte, kanske något ställe där det finns mycket att se typ xD

Vad behöver du för att må bättre när du är sjuk? Te, choklad och en bra film, typ det

Vilket råd skulle du ge till ungdomar runt om i Sverige? Var dig själv och strunta i vad andra tycker om dig.

Vilket djur tror du att du var i ditt tidigare liv? Skulle hoppas på typ en delfin eller något stort djur, men va antagligen en fluga eller nåt..

Om du kunde resa tillbaka i tiden, vad skulle du då förändra? Oj det är mycket jag skulle vilja ändra på. Hade nog gjort massa saker annorlunda då, behållit kontakten med många som jag tappat bort.

Vad gör du för roliga grejer på helgerna? Är i stallet, kompisar, äter, går på stan och mer

Ni skulle inte hitta mig död utan... min mobil absolut!

Om du hade en superkraft, vad skulle det då vara? Att kunna göra mig osynlig. Att typ kunna gå på olika ställen utan att någon såg mig. Gud vad coolt det hade varit!