Konditionsträning

Hej favoriter!
 
ridpasset idag blev konditionsträning och det gick bra. Eftersom att Valle har sina små hjärnspöken och krypergärna ner i diket lite då och då så fick Cindy och Lovisa följa med. Vi skrittade först på en liten våg i ca 20 min. Sen travade vi en långrunda och sen skrittade av i en kvart
 
Rikigt mysigt var det . Jag har tröttnat en del på att rida i paddock och därför har jag ridit en del på åkern och i skogen det senaste. Tråkigt bara att Valle får fnatt så fort vi är ensamma i skogen..   :(
 
 
 
Har inte gjort något specielt detta lovet förutom att fira jul, varit med släkten och ridit. Efter konditionsträningen idag gjorde jag stallet, åt middag, kvällsfodrat och nu sitter jag och bloggar. 
Imorgon är jag med Moa och rider om jag hinner. På fredag vet jag ej vad som händer, antagligen bara städa och fixa. På Lördag är det ju nyårsafton och då har vi nyårsfest här hemma, ska bli kul!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen nana, ska försöka att inte vända på dygnet mer nu.
 
Ni får hade, puss♥
 
 
 

ALDRIG VS ALLTID

Vad skulle du aldrig..

Äta?
- Typ mina egna djurs kött, haha. Såg en blodig oxtunga i affären en gång. D skulle jag nog aldrig heller kunna äta, höll på att spy bara av att se den.

Dricka?
- Fönsterputs, diskmedel o andra sorters rengöringsmedel typ

Skoja om?
- Om sjukdommar. Har nolltolerans för sånna som skojar om cancer eller tex säger "Jävla cp". Vart fan tog respekten vägen? Skärp er!

Ha på kroppen?
- Brun utan sol tror jag, sånna skit krämer kan förstöra pigmentet

Vilja uppleva?
- Att någon närstende skulle gå bort eller bli allarligt sjuk

Kunna arbeta med?
- Vetrenär. Visst älskar jag djur, men jag skulle aldrig i livet kuna se så många djur som var rädda eller skadade varje dag. Tänk tex, att avliva ett djur. Nej jag är aldeles för känslig.

Säga nej till?
- Godis, världensonyttigastemänniska.se

Göra offentligt?
-
Personliga saker inom familjen. Sånt känner jag att ni läsare inte har med att göra. Sen skulle aldrig kunna "Hänga ut" någon kompis för att vi har bråkat eller liknande.

Blogga om?
Det är väll lite samma svar som på förra frågan. Jag delar ju med mig av det mesta i mitt liv här på bloggen. Men jag skulle aldrig kunna blogga om personliga saker inom familjen, släkt eller vänner.
 
 
 
1

24 December

Yes, jag är tillbaka igen en månad senare. På självaste julafton, med hälften så många läsare. Sjukt att några faktiskt stannade kvar, Love till er <3


Men vad har hänt då?
Jag har ridit lite dåligt på sistone, men Valle har skött sig bra. Vi har hoppat några gånger och det har funkat bra. Han har dock blivit extremt övertaggad på bommar av någon anledning. Sen har han istället för att springa ifrån mig när jag ska hämta honom i hagen så har han dom senaste dagarna faktiskt sprungit till mig när jag kommer in i hagen, gulle Valle

Drar veckan för er


Måndag: bara skola och Valle vilade

Tisdag: Skola, sen åkte jag och Moa till Kungsbacka och köpte lite julklappar och en massa mat och godis.

Onsdag: Vanlig skola på förmiddagen och julavslutning på eftermiddagen. Sen åkte jag till Kungsbacka igen och köpta några till julklappar med mamma. Sen var jag hemma en snabbis och packade innan jag åkte vidare tilll Moa. Vi lagade tacos med maten vi köpte dagen innan o så, sen sov ja över.

Torsdag: Va först med Moa och sen åkte ja till stallet. Skulle rida ut men Valle kröp ner i varenda dike han såg. Så det slutade att jag fick rida på åkern vid stallet. Det blev inget jobbigt pass för mig direkt med Valle var iaf svettig i slutet, så nöjd är jag väll.

Fredag: julbakat, städat och fixat dom sista paketen. Sen red jag barbacka på Valle. Asså det gick verkligen inte bra. Jag hängde på halsen efter varje galopp och traven gick ju inte ens. Det blev ett jättekort pass. Jag kände bara att det var taskigt mot Valle eftersom att jag ryckte han i munnen hela tiden. När jag inte kunde sitta still i traven så hade jag balansen i tygeln, vilket var dumt av mig.


Lördag: Julafton. Har vaknat o ätit julfrukost och sen har jag, mamma och Lovisa varit i stallet och ridit ut, sen fick hästarna lite julklappar också. Nu  ska vi bara fixa oss & sen åka till kusinerna & fira jul.


Söndag:  Vi sover över hos kusinerna o sen åker vi hem på söndag kväll.

I år är jag inte alla taggad på jul, har ingen jul feeling alls. Jag har inte önskat mig något i år. Känner att vi som rider är redan tillräckligt bortskämda som det är. Vi har redan underbara föräldrar som hjälper oss i stallet, betalar hovslagare, utrustning, vaccination och träningar. Och följer

dessutom med på alla träningar och kör en tills stallet varje dag.

Så i år önskar jag mig ingenting, klart att jag kommer få något paket endå, men jag har inte önskat mig något.

Nu ska jag sminka mig, locka håret & byta om, så uppdaterar jag säkert er med lite bilder sen, Puss❤️