Ni frågar o ja svarar!

Hur beskriver du någon som är bortskämd?
Tycker du själv att du är bortskämd?
JAG tycker att den som är bortskämd är den som bir missnöjd med allt. Jag tycker inte att bortskämdhet har något med hur mycket man får utan hur man reagerar på det man får.
 
Vilken BH-storlek har du?
Detta angår inte er bloggläsare, varför skulle det vara intresant att veta någon annans bh-storlek, för att jämföra eller?
 
Skulle du vela vara ryttare som yrke när du blir stor, beskriv gärna.
Ohja! Det skulle vara dröm att hålla på med hästar på heltid.
 
 Jag är rädd för min häst, kan du tipsa?
Jag är INGEN expert, men jag skulle tipsa om att du gör mera sammarbets övningar. Sånt som gör att din häst börjar lyssna och lite på dig. Sen kan man också göra mycket Natural horsemanship. Det gör verkligen att man kommer närmare hästen!
 
Hur länge tror du att bloggen kommer hålla i sig? Tror du det kommer misnka eller öka besöka på bloggen? Om det minskar, vad gör du då?
Som det ser ut nu så ökar statistiken och jag hoppas på att komma med på några listor i slutet av året. Det är verkligen ett utav mina mål. Men vi får väll hoppas på att bloggen kommer hålla i sig i några år till. Just nu har jag inga planer på att sluta.
 
 
Hur tänker du när du läser alla bra och fina kommentarer som du får här på bloggen?! Asså….Tänker du bara såhär: Vanlig kommentar, vanlig kommentar.o.s.v. Eller blir du liksom glad och sitter och flinar för dig själv.
Absolut inte! När jag får fina kommentarer blir jag alltid jätte glad och så förvånad. Jag har såå svårt att förstå att det faktiskt finns folk som lägger ner tid på att läsa min blogg och kommentera. Att det finns  folk som uppskattar det jag gör e helt sick! Men jag blir SUPERGLAD, så inga små leenden här inte.
😉
 
 
1.oskuld? Japp
2. Har du löshår? Nope
 
Har du dissat en kompis för att den hade fula kläder?
Hahahahah detta var det dummaste ja hört, det skulle jag ALDRIG göra då jag anser att utsende har inget med personligheten att göra. På vänner söker jag personlighet o inte utseende.
 

1 vilken e den bästa filmen du har sett? hmm nä för svår fråga, jag vet inte xD

2 chips/popcorn? Popcorn, LÄTT

 

 

3. fäärgar du ditt hår., e du brunett liksom..??  Jag är brunnet naturligt. Dock blir mitt hår bara ljusare för varje år så ja ska snart färga mitt hår mörkare.

 

4 vilken är diin favorit artist?.. Jag har väll ingen absoluta FAVORIT men jag yssnar en del på JB, men vem kan motstå honom lixom?

5 favorrit efterrätt?. Jag vet faktsikt inte. Jag gillar typ godis o sånt men tårtor o kakor e inget för mig, usch..

 

Hur ofta tänker du att du vill lägga ner bloggen och bara strunta i det? Det häder ofta.. det gör de verkligen. Men då brukar jag bara tänka på dom tiderna som ja älskar bloggen, dom dagarna ja e på blogghumör, dom dagarna ja skriver tills fingrarna glöder. Å såklart på alla fina kommentarer. De e så sjukt värt det!

 

jag undrar vart fin grymt snygga skinn jacka är köpt, och hur mycket kostar den? Jag antar att du menar min rosa skinnjacka o den e köpt på Chelsea för ca 500kr tror jag.

 

1. Hur långt har du till stallet? 2 min med bil, 8 minuter med cykel o  20 minuter att gå xD
2.Favoritfotbollslag?
INGEEET
3. Vilken ras är Valle?
NewForest

Tycker du att Lovisa din syster är duktig på att rida??
Det tycker jag VERKLIGEN, hon har utvecklats så mycket!
 
 
 
Vad vill ni ha svar på? Ni är experter, ställ frågor!!

Thank god it´s friday

Men va blogg.se ska krångla då, blir galen. Inlägg som ska laddas upp om en vecka laddas upp nu.
Nej det förstör hela mitt bloggschema.
 
Idag hade vi lektion FRF igen. Det gick såå bra. Som vanligt skedde minst en avramling utav en i våran ridgrupp. Det är alltid någon i min grupp som trillar av o alltid e det olika varje vecka som ramlar av. För några veckor sen så avslutade gruppen lektionen med en bruten arm, stukad fot och fyra avramlingar xD
 
Men vi gjorde en övning som var jätterolig. Först skulle man trava på C volten och hoppa ett litet hinder eller rida över bommar. Sen skulle man galoppera ett varv i fyrkanstspåret och sen in i trav på C volten och börja om från början igen.
 
Jag red Charlie och det gick bra. Jag har börjat lära känna Charlie lite bättre och jag börjar förstå hur han ska ridas. Övningen tänkte jag göra med Valle imorgon. Så länge han inte slänger av mig eller skenar iväg så är det lugnt, haha.
 
 
Nu har jag, mamma o Lovisa satt oss i soffan med thai mat och choklad, myyss <3
 
Sen ska jag och mamma till stallet o mocka o släppa in hästarna.
Sen SOVA. Klockan står på 08:00 imorron o då e det bara upp och rida. Det måste göras och det ska göras bra. Det har jag bestämt.
En bild på goa Charlie, börjar faktiskt gilla honom mer o mer. Fast han kan va lite långsam ibland xD
 
 
 
 

+/-

+ Dansuppvisning i helgen, så j*vla taggad!
 
- Vädret suger, vart är sommaren?
 
+ Mindre än en månad kvar till sommarlov!
 
+Snart flyttar jag Valle till Elvira
 
- Skoltrött som f*n..
 
+ Ska börja boka in lite träningar nu!
 
- Jag ska sluta på dansen.. Kommer sakna det för evigt. Men jag hinner inte gå på dans när jag har egen häst :(
 
+ Kommit igång med bloggen igen!
 
- Kommit in i en period där jag är sjukt stressad hela tiden för allt.
 
- Valle var suuper pigg igår och försökte slänga av mig.
 
+ Mamma har lovat mig nya ridstövlar. Ska nog köpa bruna, what do u think?
 
- Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på dansuppvisningen..
 
+ Jag har dom bästa bloggläsarna, fast det visste la alla redan?
 
Drar te stallet nu, hörs sen💓