THURSDAY

Hej bloggisen, nu blev det några dagar utan uppdatering här igen, sorry för de
 
Har haft e del i veckan nu så har inte riktigt hunnit med. Snälla Elvira erbjöd sig att ta hand om Valle i tre dagar så jag fick lite paus :)
 
Måndag: Stallet och städat. Valle fick en jobbig konditionsträning.
 
Tisdag: Red Valle i paddocken. Jag red jätte dåligt och var lite för svag och Valle latade sig som vanligt.
 
Onsdag: Började på höstlovskolan. Jag och några andra i klassen och flera andra barn går typ på en speciell skoa under lovet där man får hjälp med ett specielt ämne. Jag har Engelska.
Sen shoppade jag och mamma lite, kommer haul på det så fort jag hunnit fota. Elvira red Valle
 
 
Torsdag: Höstskola, Elvira rider Valle
 
Fredag: Höstskola, Elvira rider Valle
 
Lördag och Söndag börjar jag rida igen och det blir antagligen hoppträning någon av dagarna och en del plugg, annars har jag nog inget planerat, det blir lite mer nästa vecka dock ;)
 
 
 
 
Sorry för ett sjuukt trök inlägg men jag har lite bloggtora för tillfället, händer inte ofta.
 
 
 
Men jag tänker mig att jag tar upp detta om hur det går med min ridning och mitt intresse för hästar en gång för alla
__________________________________________________________________________________
 
 
 Nej jag har inte slutat rida. Hela alltet började väll lite med att alla hopptränare jag kontaktade sköt upp träningarna och hade fullt upp. Så jag slutade hoppa medans jag väntade på att jag skulle få en ny tid för hoppträning. Men jag tror att jag tröttnade lite på att det aldrig hände något. Alltså det är ju inte skit kul att bara hålla på med markarbete dag in och dag ut. Hoppning är ju endå det jag gillar mest i ridningen. Så jag började tappa humöret och blev slarvigare när jag red. Sen blev det kallare ute vilket resulterar till att ponnysarna börjar busa. Så när jag redan tappat lite av humöret och börjat slarva så börjar Valle bråka med mig. Där började jag på riktigt lessna på hästar och fundera på om det verkligen var min grej.
 
Min plan nu är att hitta en hopptränare som kan komma lite oftare så att jag och Valle får hoppa minst en gång varannan vecka och gärna oftare.
På samma ställe som jag tar dressyrlektioner så finns det hoppträningar varje Torsdag. Tyvär så tränar dom i grupp och det vill inte jag göra så därför blir det att hitta en annan tränare :/ 
 
Men nu hoppas jag iaf på att få upp ögonen för ridningen igen