Skitponny..

Skulle rida ut med Lovisa och Cindy idag. Lovisa skulle rida till stallet där jag har Valle. Men på vägen dit började Cindy tydligen bråka. Så vi bestämmde att jag skulle rida till dom istället. Men på vägen dit blev Valle rädd för allt (Som vanligt..)
 
Sen galopperade han iväg med mig. Jag försökte att rida vidare men han vände bara och galopperade hem hela tiden. Så tillslut hängde jag typ på hans hals och hoppa av i sista sekunden. Annars hade jag ramlat på ryggen :(
Så jag bestämmde att jag skulle leda honom dit istället. Med det gick ju åt h*lvette.
 
Han stack med mig endå, hahah jag typ flög efter xd. Tillslut gav jag upp och tänkte attt jag får rida på gräsbanan hemma istället. Men det gick ju inte heller. Han stack med mig åt andra hållet, gång på gång..
 
Det slutade med att jag blev ståendes vid vägkanten med min galna ponny. För jag kom ju varken hem eller till paddocken. Men min räddning blev Julia och Elvira som kom ridandes. När Valle såg deras hästar så gav han upp och följde med mig till dom.
 
Det sluta iaf med att jag red med dom till gräsbanan. Sen kom pappa och Lovisa dit med Cindy. Vi red en kort runda och det gick såå dåligt. Jag var så arg på Valle att jag knappt kunde hantera det.
 
Jag blir seriöst galen, snart ger jag upp på den där ponnyn
 
 
 
Valle du är jättesöt, men jag tror inte du och jag är menade för varan :(
 
 
 
Dagens klädsel: Mjukis kläder ;)
humör:
trött och deppig :(
Dagens diss:
Valle
Dagens hiss:
Inget
Vill: Hoppträna och dressyrträna MYCKET
Kollar på: Frozen, haha
Är: Trött på allt och alla just nu
 
 
 
 
 
Va hände igår då?
Lovisa hade halloween kalas och jag och Moa hade lovat att hjälpa till. Det var faktiskt kul, vi sminka Lovisa, skärde pumpor & pyntade.

Pappa sa att som tack så ska jag och Moa få varsin biobiljett, Hahah vi ska gå på "trolls" för dom biljetterna. Förra veckan gick vi på "storkarna". Mogna, vi vet xd
 
 
NU: Middag med familjen