10 facts about me

1. Jag hatar tomater, har alltid gjort
 
2. Jag är varken rasist eller homofob. Jag tycker att alla är lika mycket värda och att personligheten inte hänger på vilket ursprung eller lägning man har.
 
3. Jag ska köra moppedbil
 
4. Jag har faktiskt inte så dåliga betyg. Känns som att dom flesta verkar tro att jag skiter i skolan och har typ  E-D i alla ämnen. Så är det faktsikt inte, jag lägger både ner mer tid och har bättre betyg än vad dom flesta tror. Känns ju lite halv taskigt att man jobbar röven av sig hela skolåret och ändå går folk runt och tror att jag är nån dum blondin. Fått höra flera gånger under 8:an kommentarer som " Va fick DU B?!" eller "pluggar du nånsin haha". Nä juste bara för att jag inte alltid kan vara tyst under genomgångar eller för att jag aldrig räcker up handen så betyder det att jag aldrig pluggar och suger i alla ämnen. Logik.
 
5. Börjar 9:an till hösten
 
6. Har gått på dans i 6 år.
 
7. Är helt kär i bloggvärlden. Läser bloggar varje dag + att jag har min egna blogg, denna då xd
 
8. Har så svårt att lita på kompisar som snackar för mycket skit.
 
9. Jag har gymnasieångest. Stressar varje dag för att jag inte vet vad jag ska välja, trots att det är ett år kvar tills jag ska välja.
 
10. Min favorit mat är tacos, alla dar i veckan
 
 
 
 
 

Löshoppning på G

Som jag har saknat att logga in här. Nu tar jag mig i kraen och börjar uppdatera som vanligt igen.
 
Igår trimmade jag Valle på gräsbanan. Men jäklar vilken pms jag hade, stackars Valle. Jag var så lätt irriterad, så inget bra pass igår. Idag står löshoppning på scheemat. Får se vad Valleson går för. Han är ju endå en 21 årig C-ponnyn o ändå klippte han 1.10 förra gången ;) Han är otrolig.
 
Mammas syster och hennes familj bor hemma hos i några dagar, dom bor egentligen i Östersund så dom är här o hälsar på. Så ikväll blir det hemmagjord pizza, myysss.
Sen blir det nog att sova tidigt för imorgon ska jag till Lisseberg med Elvis. På kvällen ska vi kolla på HOV1, taggaaa!
 
Har mycket att se fram emot nu framöver, livet rullar på.
 
 
Btw, Ikväll 18:30 kommer ett roligt o lite personligare inlägg, tjecka bloggen då ;)
 

Senaste dagarna

 
 
 
 
 
Sovit i båten // Cyklat trampbil // Badat i havet, iiiis kallt var de