Tillbaka för 4582845867 gången ;)

NU e datorn lagad och jag kan börja blogga igen, en vecka senare ;)
 
 
Drar helgen lite sabbt
 
Fredag
Min klass hade disco för 3-5:or, det gick inte bra asså. Första discot kom de 160 barn och vårat andra kom det 200 barn. Men detta discot blev misslyckat. Vi fick knappt sålt hälften och det kom typ 65 barn. Men anyway, det va roligt iaf.
 
Lördag
Jag undrar fan va det är med mig, jag minns verkligen inte vad jag gjorde i Lördags xd
Valle var utlånad iaf så han gick på uteritt med några andra tjejer.
Juste ja, mellodiestivalen också, sen hade vi gäster. Aa ni ser ju, mitt minne är inte på topp direkt.
 
Söndag
Mötte upp en tjej som jag har köpt ett täcke av. Det gick bra och hon var väldigt trevligt. Sen åkte jag till stallet. Skrittade ut Valle, mockade 3 boxar, gjorde vatten åt alla hästarna, sopade, gjorde kraftfoder och städade mitt skåp. Sen städa jag mitt rum och åt middag med familjen, intresant va??
 
Måndag
Det blev en lite sen men lång uteritt med Valle. Han var piiiig, fick sitta och hålla honom hela tiden på vägen hem, annars började han studsa och försökte trava. Längesen han var sån, såhär va han typ när jag fick honom.
 
Men idag då?
Började faktiskt morgonen med att baka scones till mig och Lovisa. Idag ska jag rida igång Valle lite mer. Efter vilan har jag ju bara skrittat. Sen har det varit så fruset i paddocken så att det bara har blivit uteritt det senaste, får se hur paddocken är idag. Antingen longera i paddocken eller trava mycket på en grusväg som ligger i närheten av stallet. Vi får se, uppdaterar er.
Sen blir det mysig alla ♥ dag middag med familjen.
 
Imorgon ska jag nog vara med en kompis och såklart stallet.
 
 
 
Har tidsinställt inlägg åt er framöver, läsvärda kan jag lova.
Så nu har ni att läsa ;)