14 Januari

Heeejjj!
Sry för bad update :(
 
Va ju i göteborg med Moa i Måndags. Hade jättekul o så, tänkte lägga ut bilder på allt ja shoppade. Jag och Moa åt iaf på nån thai resturang i nordstan. Efteråt så mådde båda illa, men vi tänkte bara att vi hade ätit för mycket.
Åkte hem red Valle. Sen på kvällen pratade jag i telefon med en kompis, å då kände jag hur jag började må mer o mer illa. Såklart var det magsjuka :) Undrar om detta kan bero på thai maten?
Ägnade resten av natten och hela tisdagen till att spy, mysigt mysigt  <3
Onsdagen bestod av feber. Torsdagen var bättre, hade bara feber på morgonen. På fredagen proade jag att gå till skolan, mest för att jag var stressad över att jag varit borta så mycket.
Mådde inte sådär superbra men jag klarade hel dagen.
 
Nu känner jag mig helt frisk faktiskt, tack o lov.
 
 
 
 
 
 
 
Måste bara berätta. Valle har varit jätte konstig denna veckan. Han har varit så jäkla slö och seg. I Torsdags red jag honom i paddocken och skulle jobba honom i traven. Men han blev sur för att han var för lat och inte orkade jobba. Så de slutade med att han stannade 24/7. Det sista kunde jag inte ens komma fram i trav utan att han tvärnitade, så himla tråkigt. Jag har ju inte så stor lust o komma tillbaka dagen efter och försöka igen, ve ju ändå hur det kommer sluta... -_- Det är precis som det var innan när jag tappade intresset helt. Det var ju för att Valle bråkade non stop. Jag satt på honom i paddocken varje dag och kämpade men han fortsate bråka. Superbra för mig som inte har något tålamod alls.
Så tråkigt att Valle ska börja nu igen när jag fått intresset tillbaka ;(
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni får hade <33