2017 MÅL OCH LÖFTEN

 
Göra en nystart med Valle. Böra träna regelbundet för tränare och försöka att ha max en vilodag i veckan för Valle. Förra året så hände det flera gånger att jag inte hann rida på några dagar  vilket slutade med att Valle ibland kunde vila ca 4 dagar på en vecka, så får det inte vara.
 
 
Få upp intresset för dressyr igen, även försöka hålla humöret uppe i dressyren och inte sätta för höga krav. Förra året kunde jag få mina utbrott titt som tätt när jag tränade dressyr i själv i paddocken. Det kunde vara att Valle inte ville jobba i högervarvet hur mycket jag än satt och kämpade, eller att han vägrade bya galopp. Jag tror att jag måste inse att allt tar tid. Jag kan inte ta en träning för marie och sen förvänta mig dagen efter att valle ska göra precis perfekta skänkelvikninar på första försöket. Satt ofta i tårar i slutet av passet. Men värst var det för Valle när jag blev så arg att drog honom i munnen, inte okej! ;(
 
 
Starta en P&J
 
 
Delta i en lätt dressyrtävlin / P&R. Dressyr är ju inte direkt min favorit gren och inget jag vill satsa i. Men jag tror att det skulle vara en rolig utmaning för mig och Valle. Hur resultaten blir spelar ingen roll.
 
 
 
Ta mina vitaminer och medeciner VARJE DAG. Jag slarvade så jädra mycket me d förra året. Inte ett år till..
 
 
Sköta om mitt hår och ansikte. Jag kan seriöst inte ta hand om mitt hår, tkr smink o sånt är trööök. Men jag ska försöka ta mina rengöringskrämer för finnarna, även ha som mål att borsta mitt hår varje dag ordentligt, så det inte sutar i kaos..
 
 
Vaccinera Valle, var tvungen att vänta med att vaccinera honom då dom andra tyckte att jag kunde vänta till Januari då alla andra hästarna i stallet ska vaccineras.
 
Kommer antagligen få en jävla massa skit för att Valle inte är vaccinerad mot hästinfluensa. Men jag köpte honom från Fjärås Ryttarförening i April förra året. Men det var inte förän November 2015 som jag insåg att han inte var vaccinerad. Och nej jag vet inte varför dom inte vaccinerade honom, dom vaccinerar ingen av sina hästar.
 
 
Selma Åhlström - selmaahlstrom - selmaahlstrom.blogg.se