MONDAY

Va hemma från skolan idag, så jag passade på att plugga lite. Jag hinner inte plugga så mycket på vardagarna pga att jag har mycket att gör med min sport osv. Därför är ju helgerna min chans att jobba ikapp i skolan, men nu har det ju hänt lite tråkiga saker både förra och denna helgen som gjort att jag inte pluggat något på helgen heller. Men nu har jag dämpat ångesten lite iaf genom att ha pluggat ikapp dom flesta ämnerna. Så det känns bra.
 
Sen har jag och Lovisa städat och lagat mat, vet faktiskt inte. Vi kände väll för att överaska mamma och pappa, och glada blev dom. Det blev pastasallad och parma skinka till middag, så enkelt men gott.
 
Nu har jag duschat, tvätt ansiktet, smörjt in mig å allt och nu ligger jag i sägen med datorn.
 
Så en lugn dag. Känner mig typ som dom perfekta bloggarna nu, haha. Ni vet dom som vaknar 05:00, tar en springtur, hinner med ett hemmaspa varje morgon och bara tar ett äpple till frukost. Ni ska veta att mina dagar brukar vara bra mycket stökigare xd.
 
Ni får hade, puss♥
 
 
 
1
Valeria

Älskar att starta mina dagar med att vakna tidigt, träna och känna sig produktiv men det brukar sällan bli så. Är mer av en nattugla som får allting gjort då än på morgonen när solstrålarna skiner :( <3

Svar: Samma här, önskar såå att jag var en morgonmänniska. Kram <3
Selma Åhlström