Dansa med Parneviks och båttur

 Lovat en läsare att skriva om helgen förra veckan, bättre sent än aldrig eller va säger man?
 
Fredag 14/7
Gjorde inget speciellt på förmiddagen, duschade o handlade med pappa. Mot eftermiddagen så sminkade jag mig, locka håret o bytte om. Sen gick jag till busskuren där Moa stod, sen åkte vi till Kungsbacka o tog pendeln till Liseberg. Först fixade vi våra lisebergskort, fick ju ett sånt i födelsedagspresent. Vid 20:00 stod vi nästan längst fram på Peg Parneviks spelning. Det roliga var att vi stod precis brevid hela Parneviks familjen. Dom stod i publiken brevid oss och dansade, så tekniskt sätt så har vi dansat med Parneviks. Men tillbaka till Peg, hon var så jääkla grym och hennes röst är såå fin, hela hon är goals!
Kvällen var så jäkla bra iallafall och den avslutades med att äta på Max. Var hemma runt 22:30 och satt jag först ute med familjen på altanen en stund innan jag gick in och somnade till en film.
 
 
 
 
Lördag 15/7
Vaknade runt 8, åt frukost, packade och bytte om. Sen åkte vi till Fiskebäck. Det blev en båttur med Signe och hennes familj till Styrsö. Dom andra badade men som badkrukan jag är så satt jag kvar på stranden, tyvärr så låter inte 17 grader så lockande för mig. Sen åt vi grillat hemma hos Signe. Det blev grillat kött och halloumi, potatisgratäng och mozarella med tomater. Senare på kvällen cyklade jag och Signe till Ica och köpte chips o dipp. Sen kollade vi på film tills vi somnade ute på glasverandan.
 
 
 
 
 
Söndag 16/7
 Söndagen blev mest chill, gjorde inget särskilt så har typ inga bilder
 
Ni får hade, puss <33