Nouw.com VS Blogg.se

Som ni märkt har bloggen stått tom i snart en vecka nu. Anledninge är för att jag funderat på att byta bloggportal till Nouw.com. Har försökt på flera gånger att imortera min blogg på blogg.se till nouw.com flera gånger men det är så himla svårt att imoportera en blogg utan att få någon hjälp från någon av blogg portalerna.
 
Så om jag nu vill börja blogga på Nouw.com så måste jag alltså starta en ny blogg på Nouw. Men det känns ju lite tråkigt eftersom att jag har haft denna bloggen sen jag var 10, 23 Mars 2013.
 
Samtidigt känns som att det är så himla mycket lättare att få läsare och komma någonstans med sin blogg på Nouw.com. Dessutom har dom ju kategorier på nouw.com som tex, Ridsport, inredning, foto eller mat. Så att dom som gillar att läsa om hästar kan hitta min blogg lättare genom att kolla i kategorin Ridsport.
 
Just nu har jag sån beslutsångest. Ska jag börja om på nytt och antagligen fålite mer läsare eller fortsätta på min gamla blogg när jag mest tappar läsare och då tapar motivationen.
 
Blogg.se VS Nouw.com
What do u think?
Bildresultat för blogg.se logga
 
 
 
 
Bildresultat för nouw.com logga
 
1
Anonym

Själv bloggar jag på Nouw.com och trivs jätte bra. Tycker du ska satsa på det <3