23:09

Hej alla goa bloggläsare <3
 
Jag kan ju inte varit den enda som har tänkt på detta. Varje gång en kompis ska komma hem till mig på förmiddagen är jag alltid orolig att jag inte ska vakna av väckarklockan o att det typ ska sluta med att jag försover mig o vaknar dagen efter av att kompisen står i ens rum o ba "eh godmorgon". Har aldrig hänt mig, eller aa det HADE aldrig hänt mig.Tills idag..
 
Vaknade 8:00 imorse av mitt alarm och satte på en serie att vakna till. Men ofc så somnar jag om och vaknar kl.12 av att Moa står i mitt rum. Den paniken man får asså. Men sminkade mig o bytte om lite snabbt, fick även ätit litegrann innan vi åkte in till Kungsbacka. Hade skitkul, det har jag alltid med Moa.
 
Kom hem runt 17 och åt middag snabbt innan jag och pappa åkte till stallet, dressyrträning för Marie stod på scheemat. Btw, vill ni veta hur det gick så kan ni läsa förra inlägget ;)
 
Nu har jag iaf kommit hem, duschat o druckit en stor smoothie, nomnom. Nu sitter jag på mitt rum o bloggar och har snart ätit upp ett helt paket kakor, nomnom igen ;)
 
Resten av kvällen, eller aa..natten då tillbringas med att jag äter ännu mer onyttigt o kollar lite High school musical och läser Nellies blogg. Sommarlov i mitt ♥
 
Ni får hade♥ Uppdaterar mer imorgon när min bloggkung är vaken.
 
 

DRESSYRTRÄNING

Kom precis hem från en sjuukt bra dressyrträning med Vallson.
 
Valle var ofc skit jobbig när vi kom in i ridhuset o lyckades sticka iväg med mig en gång, bra början ;)
 
Efter lite uppvärming så började vi träna skänkelvikningar på långsidorna, alltså flytta bakdelen innaför spåret och krama med innerskänkeln. Det var lite krångligt i början då jag hölll på med händerna för mycket så stackars ponnyn förstod inte vad jag ville. Men efter det flöt det bara på. Gick skitbra. Så vi började träna skänkelvikningar på diagonaler istället vilket var lite krångligt för mig i början, men efter ett tag flöt även det på skit bra.
 
Efter skänkelvikningarna började vi trava och galopera på volten. Han gick jätefint på tygeln och ibland började han jobba sig riktigt bra. Tränade även på galoppfattningar, har en grej att jag alltid lutar mig lite framåt när jag ska fatta galopp. Men efter lite träning så släppte det med.
 
Vad är det man säger, övning ger färdighet;)
 
Blev väldigt motverad till att träna mer dressyr efter detta. Jäklar vad nöjd jag är.
Ger både mig och Valle en klapp på axeln idag (inte för att Valle har nån axel men jaja) båda två var duktiga idag.
 
 
 

UTERITT SOON

Godmorgon lovies♥
 
Idag blir det uteritt på Valle-spralle. Tar nog en del galopp upp för backar o sånt så det blir lite styrketräning också.
Får bara hoppas att han sköter sig nu, han har ju  blivit rätt duktig på att slänga av mig nu när vi rider ut själva. Lovisa red han igår och i Torsdags o hon åkte av båda dagarna, buskillen.
 
Men annars då? Blir plugg till moppekursen som vanligt, bara 18 dagar kvar. Nervös är ordet.
 
På Måndag blir det dressyrträning och hoppträning på Torsdag. Har ju lite stått fast i alla år om att hoppning är bäst. Men jag har verkligen börjat gilla dressyr och tycker faktsit att det är riktigt kul nu, speciellt när man har en duktig ponny. Valle har ju faktsikt gått LA i dressyr vilket gör det lite roligare när han redan kan och kan lära mig.
 
Aja,ska inte sitta o skriva mer, måste faktiskt rida också. Nu står mamma i hallen o tjatar på mig att jag ska stänga av datorn ;)
 
Vi hörs när vi hörs! Puss♥
 
 
 
1