Dom senaste dagarna

Updaten har varit lite seg de senaste, men har nämligen spenderat helgen i gbg så därför har inte loggen prioterats först. Men nu är jag hemma igen och tänkte skriva lite om dom senaste dagarna.
 
Fredag 2/6
I fredags var den sista skoldagen så då gjorde jag inget mer än att rå-plugga det sista skoluppgifterna innan betygen skulle sättas.
 
Lördag 3/6
Inget speciellt. Städade o red Valle.
 
Söndag 4/6
Gjorde inget speciellt på förmidagen. Lovisa tog stallet. Sen mot eftermiddagen åkte jag in till Göteborg för att sova hos Signe. Väll hemma hos Signe så bakade vi kladdkaka och satt och åt på hennes glasveranda, mysss. Sen åt vi middag, va ute & sen sov vi.
 
 
Måndag 5/6
Vakna jättesent,åt lång frukost o sen cyklade vi och köpte glass. Sen tog vi alla flaskor o burkar som Signe hade hemma och pantade de, hahah lite random. De blev en del pengar med tanke på att vi pantade sammanlagt två sånna stora svarta sopsäckar, haha såg nog lite konstigt när vi cyklade med varsin stor sopsäck. Men vi köpte iaf massa godis för pengarna. Mot kvällen åt vi tacos, va ute och sen avslutades det med att vi kollade film och åt massa godis.
 
 
Tisdag 6/6
Det var så fint väder så vi åkte ut med båten, supermysigt! Vi stannade på en ö för att bada och sola och sen åkte vi till en annan ö och köpte glass. När vi var hemma hos Signe igen så packade jag ihop och åkte hem till Kungsbacka igen.
 
 
Onsdag 7/6
Idag sov jag lääänge, vakande vid 11. Tog bussen vid 16 in till Kungsbacka för att möta upp Julia och skriva på våra prao-lappar. Sen har jag ätit middag med farmor och tagit bilder, haha.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan försöka få lite sömn.
 
 Vad har ni gjort under långhelgen? kommentera♥