SOMMARLOV

Årets längsta rast, kan inte beskriva lyckan asså.
 
Börjar detta inlägget med som att säga "förlåt för dålig update" som jag alltid gör ;)
 
Drar veckan för er så ksk ni förstår varför jag har varit lite upptagen
 
Måndag 12/6
Hade prao med Julia. Vi jobbade på en resturng/bar här i Kungsbacka som heter Harrys. Det var faktiskt kul, dock tror jag inte mitt framtida jobb blir i resturang. Slutade varje dag runt 21 så därför har jag ine hunnit med så mycket mer än prao.
 
Tisdag 13/6
Träffade Julia runt 9 i Kungsbacka. Sen åkte vi till Göteborg och kollade lite kläder och åt mat. Efter det började vi prao klockan fyra och slutade runt 21-22.
 
Onsdag 14/6
Sista skoldan, gööött. Vi städa skåpen o kolla film. Sen blev det stallet. Longera Valle o han var så jäkla lugn o snäll, gulleponny <33
 
Torsdag 15/6
9.orna hade middag med lärarna så alla andra på skolan fick ledigt. Så för mig blev det mest stallet. Tränade lite tricks med Valle i paddocken och sen blev det en uteritt i skogen, mysss. När vi var tillbaka i stallet igen så släppte jag och Evira ut hästarna i en ny hage där det finns lite mer skog och MASSA gräs, paradiset alltså ;) Valle såg ut att trivas.
 
Fredag 16/6
SKOLAVSLUTNING. Glömde heelt bort att ta kort på min outfit, men men. Har säker på mig det ngn gång igen. Hade iaf en vit jeanskjol och en svart off shoulder blus, guldglittriga skor o lockigt hår.
 
Efter skolavslutningen var jag bara hemma o bytte om o sen grilla jag med kompisar o va ute sen med Moa.
Hade en superdag även fast väret inte riktigt var på våran sida tyvärr.
Nu har jag iaf ett helt sommarlov framför mig!
Ni får hade
Puss♥