WANTIES HÖST 2017

Bildresultat för Hollies jacka svartBildresultat för malene birger väska
 
Bildresultat för primeboots låga
 
 
Halsduk, ljus gråmelangePoncho med volang, ljus gråmelange
 
Denna grå ser inte superfin ut på bilden, men tanken är att ha den över en svart skinnjacka, tror det kan bli fint!
Bildresultat för malene birger sjal
2

Lördag morgon

Godmorgon på er!
Har inga planer idag, som vanligt. Alltid längtat efter fredagarna och haft söndagsångest varje söndag. Nu längtar jag nästan efter måndagarna istället. Inte för att jag gillar skolan, utan för att jag inte gör nåt annat på helgerna. Det enda jag har att se framemot på helgerna är att rida, men när stallet och ridningen är klar så finns det inget mer att göra. Så idag och imorgon så står det bara ridning på scheemat och sen blir det väll att kolla på Youtube resten av tiden, haha sorgligt.
 
Men för tillfället har jag inte så mycket mer att skriva om här på bloggen, gör ingenting längre. Kanske därför jag knappt har bloggat på en månad. Så vill ni läsa om något speciellt så släng in en kommentar. Kan vara Åsikter, kläder, hästar, frågor ni har, aa ni fattar, allt mellan himmmel och jord.
 
Ni får hade, puss♥♥
 
 

VINTERJACKA

 
Jaha vad ska man ha för vinterjacka i år då? Vill ha en Hollies jacka men dom är döö dyra, 4000 för är jacka känns ju lite väl mycket. Jackan på bilden under är en axakt sån jag vill ha. Det komiska är att min jacka från förra året ser exakt likadan ut fast det är från Barocco. Men hatar pälsen på den som är jätterufsig och ser inte alls fin ut längre. Får va snäll mot mamma och pappa ;)
 
Bildresultat för Hollies jacka svart
 
 
Vad ska ni har för vinterjacka i år? Kommentera!
1