Dagens ridpass!

Sommarlov i snart en vecka! älskar sommarlov! dock ibland lite jobbigt med att tappa alla gamla rutiner man haft när det inte är lov. Som till exempel idag. Som ni kanske vet så rider jag på torsdagar och jag brukar vara vid stallet vi halv sex ungefär. Men i dag hade vi helt glömt av det så pappa kommer hem vid halv sex
(bor ungefär tio minuter från stallet med bil) så vi sprang fram och tillbaka och letar efter alla stall grejer, mm. Inte så lyckat men vi kom i tid så jag han tränsa, sadla, mm.
 
Jag red Denise och gick faktiskt väldigt bra! Vi travade över lite bommar, Gick rid bannans ridvägar eller vad det nu kallas haha  ( Hon är väldigt gammal) lite tråkig att man inte fick galoppera när alla andra fick det. Men tycker i alla fall att det blev ett lyckat rid pass!
 
Varken skolavslutnings bilderna eller mina 20 dagars har kommit än men det är på grund av att varje gång jag försöker att ladda upp bilderna så laggar det så mycket vilket är sjukt störande! Men ska försöka få upp dom någon gång!
 
I morgon är det Midsommarafton! Redan? Läste Nellies blogg idag där hon frågade om någon hade plockat sju olika sorters blommor ni fattar.. Så fick med mig syrran ut så nu har vi plockat sju blommor var stolt! Kan väl inte säga att jag tror på det men jag tycker alltid att det är kul att göra! Aja mer bloggning i morgon om jag hinner! Bye
 
OBS! Gammal bild!
 
 
Hästar - Midsommar - Ridning