Im back

Asså ni e ju sjuka, jag har inte bloggat på två veckor o statistiken är fortfarande uppe???
 
Men jag har ju varit lite fram och tillbaka med att blogga. Jag vet fortfarande inte, känns inte som att jag har något att blogga om längre
 
Min och Valles dåliga period är ju typ över nu. Vi har börjat hoppa igen och haft en träning för Hanna. Jag hoppade lite igår. Jag ställde upp två hinder med två galoppsprång emellan. Det första var på 50cm o de andra var på 65cm. Det gick jättebra och Valle hoppade fint. Jag har ju börjat hoppa ganska nyligen igen så jag var lite ovan. Men det blir säkert bätre snart.

Idag tror jag att det blir konditionsträning eller ett pass med bommar, vi får se lite.
Igår var jag på släktkalas och då åkte Signe hem till oss efter det, så hon sov över. Idag ska jag till någon jättestor skoaffär med mamma, Lovisa och Signe. Jag vill köpa primeboots eller Jonny Bulls tror jag, vi får väll se. Uppdaterar er med bilder på köpet senare.
 
Sen har jag ett rum att städa, seriöst de ser ut som ett bmobnedslag där inne.
Har även lite att plugga, har matteprov på Torsdag.. Så fullt upp idag, vad gör ni själva?
 
 
 
 
 
 
3
Anonym

Varför uppdaterar du aldrig längre?

Svar: För att jag har tappat intresset för bloggen, men jag kanske ska börja nu igen.
Selma Åhlström

Anonym

Vilken super fin blogg!/ Emmy (hästgruppen)

Svar: Tack! <3
Selma Åhlström

Anonym

Hej, satt och sökte runt på min gamla ponny Quintus och hittade din blogg. Kul att se att han hamnat hos någon som tar bra hand honom även fast han är en väldigt speciell individ haha.. köpte Valle när jag va 13 och hade honom tills jag hade fyllt 16. Redan när jag tog över honom så gillade han inte att hoppa och det är nog för att han fick alldeles för stor press på sig med hoppningen när han va liten bara för att han va så otroligt duktig. Även fast han har slängt av mig 110 gånger efter hinder och när det har kommit något osynligt monster på ridbanan så är han ändå en av mina favorit ponnysar då han har en sån charmig personlighet. Han är en go kille som älskar att ligga och sova i hagen med huvudet i ens knä. När jag sålde honom så bad jag nya ägaren att dom aldrig skulle tävla med honom i hoppning igen för vet att han inte tycker om det och det va anledningen till att jag sålde honom. Den lilla ponnyn ligger mig varmt om hjärtat och hoppas att ni kan ha det kul på dressyr banan iaf. Krama Valle får mig hälsningar Linda

Svar: Hej va kul! Ja Valle är en superponny, trots att han är liten galen ibland. Jag vet inte om det var Fjärås ryttarförening du sålde honom till (Sussane Ruus). Dom försökte nämligen tävla honom flera gånger. Ibland gick det bra men oftast så blev han utesluten för att han stannade på alla hinder. Men jag vet att han flyttade ifrån ridskolan i två år och då var det en tjej som lyckades riktigt bra med honom och dom hade tydligen gått felfria på flera clear rounder. Verkar som att han kan hoppa borta så länge det inte är en riktig tävling. Han är speciell den ponnyn, när jag träffar han imorgon ska jag hälsa från dig :)
Selma Åhlström