Bergodalbana & veckan

Asså seriöst uppdateringen  e sämst nu..Men jag har typ tappat detta med bloggandet. Ni kan tänka er själva att blogga i flera tusen inlägg i tre år. Har lagt ner så jäkla mycket tid på detta. Ändå så står statistiken helt still.. Så vi får se hur det blir med blogen nu.
 
Men iaf dagen var helt ok.
 
Tog bussen till stallet direkt efter skolan. Valle var jätte busig i hagen och sprang runt som en dåre när jag skulle hämta honom. Fick locka honom med godis tillslut.
 
Rid passet blev som en jädra bergodalbana. Jag tränade på att han skulle sänka sig. Sen försöte jag få till det så att han trampa under sig också. Asså han gick jättefint på tyeln och trampa under sig lite då och då. Men det som typ förstörde allt e alla hans bus. Han tvärstannade hela tiden i början av passet när jag försökte få honom att sänka sig. Två gånger var jag till och med nära på att ramla av. Sen när jag skulle sakta av från galopp till skritt så trassla han typ ihop benen så att han gick ner på knä. Men det var nog mest mitt fel.
 
På hemvägen så fick han ett tok ryck till och skulle galoppera iväg. Jag låg typ på hans hals helt skräckslagen haha xd. Ni som läst bloggen länge vet att jag är lite skrag för att ramla av på en uteritt. Man kan ju slå sig ordentligt och dessutom kan hästen rymma och det är typ min största rädsla.
 
Dagens klädsel:  Jeans, blus, palladium
humör:
har fan ingen aning
Dagens diss:
Att jag kommer få pris för fulast skolfoto någonsin, detta året blev det verkligen värst. Tyvärr var det inte  bara jag som tyckte att jag blev dålig :(
Dagens hiss: 
Jadu ;)
Dagens detta skiter jag i:  Alla dumma kommentarer om utseende
Dagens låt: nä orkar inte idag heller, sry
 
 
 
 
 
 
Veckan
 
 
Måndag: Inget speciellt, Rida Valle i paddocken
 
Tisdag: Rida på gräsbanan med Julia och Kenta.
 
Onsdag: Rida ett hårt pass i paddocken
 
Torsdag: Hårt pass i paddocken
 
 
Fredagen vilar Valle. Sen e inte allt klart med helgen. Ska kanske sova över med några, men vi får se ;)
Uppdaterar er ofc♥