sjukling var de här ja

Vakna, åt frukost, fixa mig o allt. Satte mig på bussen och pratade med Moa. Redan då började jag känna att det var något i halsen typ. Så sen när jag skulle byta buss (Byter buss varje orgon för att komma till skolan) så kände jag bara mer att det kliade i halsen och att jag fick svårare att andas. Så jag gick av bussen och mamma som  var hemma kom och hämtade mig och körde hem mig igen.
Så ingen skola idag. Men det blev lite bättre i någon timma så har fått lite pluggat iaf.
 
Annars har jag inte gjort ett j*vla skit här hemma. Väntar på att mamma ska komma hem med glass till min hals.
 
 
 
Dagens klädsel:  Mörkblå jeans, vit blus. Men eftersom att ja var tvungen att åka hem så blv d mjukis kläder istället
humör:
sjuk :(
Dagens diss:
Min jävla hals
Dagens hiss: 
glass
Vill:  att valle sköter sig
Hoppas: mamma köper choklad glass
 
Julia och Valle♥
 
 
 
Föresten ni som undra hur det gick i Lördags efter att Valle hade bråkat så mycket i fredags. Det gick ännu sämre. Jag fick inte ens fram honom i trav i tumkörningen.
Testade att använda longeringspiskan men inte ens den hjälpte. Så jag tog bort ena linan och longerade honom istället. Han kom fram i trav direkt och sen i en lugn galopp.
Sen blev det bara sämre och sämre. det slutade med han bara höll på att sparka mig hela tiden.
 
Så tillslut blev jag tokig på ponnyn och satt upp och skänklade som bara tusan. Han blev rädd för allt och latde sig som bara den. Drog ner huvudet och tvärnitade. Han var jättestel och ville inte alls sammarbeta. Vägrade sänka sig och gå fotare. Han var bara riktigt otrevlig och lat. Så på söndagen blev det en uteritt. Idag vet jag inte om jag ska rida. Har ingen motivation till ridning just nu. Funderar seriöst på att skaffa medrytter på Valle ett tag för jag ser ingen glädje alls i ridningen. Bara bortkastade pengar och tid.. :(
 
 
 
 
1
Anonym

Jag tycker att du ska skaffa en duktig medryttare. Så att du får motivation till ridningen och ordning på ponnyn. :)