MOPPEKORT

Yes, äntligen har jag har tagit moppedkort!
 
Där är även anledningen till att jag inte bloggat något det senaste, har pluggat förfullt. Men nu är det klart och det känns jätteskönt, dessutom klarade jag det på första försöket!
 
 
Drar veckan för er
 
Lördag 19/8
Skulle sitta på mammas jobb och plugga till körkortet i några timmar, med orkar ju såklart inte jag. Så det blev att ringa Elin och tvinga henne att gå upp och åka in til Kungsbacka. Vi åt på donken och kollade på kläder. Sen träffade vi även en gammal klasskompis som vi pratade med en stund. Efter det mötte jag upp mamma som precis slutat jobba. Vi shoppade lite nya saker till skolstarten, kommer bilder på det imorgon!
 
Söndag 20/8
Gjorde inget påförmiddagen, men mot 14 tiedn åkte jag och Moa till Backaplan här i Göteborg för att kolla på Rix FM festivalen, mötte även upp Elin o Filippa. Jättekul var det och det var alla möjliga artister bla, Jockeboi, Kamferdrops, Molly Sanden, Benjamin Ingrosso, Anton Hagman, Jakob Karlberg, Icona pop, Mike Perry och Danny Saucedo, var säkert någon mer men kommer inte ihåg. Aja mysig kväll iaf och den avslutades med att äta på Max
 
 
Måndag 21/8
Tillbaka till helve... skolan..
Blev seriöst skoltrött bara av att kliva in i klassrummet, men dagen var kort och efter skolan åkte jag till Kungsbacka med Elvis. Jag tog faktiskt hål i öronen! Jag har ju redan hål i öronen, men jag tog ett hål till på båda sidorna. Ont som fan gjorde det, men de var det värt! Jättenöjd, bara att man måste vänta 8 veckor innan de läkt.. :(
 
Tisdag 22/8
Ingen skola för mig började såklart dagen med att försova mig ofc ;)
Pappa hämtade mig vid 12 och vi åkte in till Hissingen. Sen var det dags för moppeprov, och om ni inte förstått de än så klarade jag provet. Blev att jag o pappa firade på donken efter det. Sen tog vi även en sväng på Ikea för att hämta lite saker som vi beställt. Sen åkte vi till Ica o köpte lite mat för kvällen.
 
 
Onsdag 23/8
Sovmorgon, vanlig skoldag
 
 
Torsdag 24/8
sovmorgon idag med, vanlig skoldag annars
 
 
Fredag 25/8
Idag då. Vanlig skoldag, tre lektioner och sen skulle jag till kuratorn. Efter det blev jag hämtad av pappa. Nu har familjen precis ätit middag och nu ska jag, mamma och Lovisa kolla på film.
 
Puss ♥♥♥
2
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Grattis till moppekortet! :D

Svar: Tack!! <3
Selma Åhlström

Miss Baby Peaches

Grattis till moppekortet!

Svar: Tack!!
Selma Åhlström