23:09

Hej alla goa bloggläsare <3
 
Jag kan ju inte varit den enda som har tänkt på detta. Varje gång en kompis ska komma hem till mig på förmiddagen är jag alltid orolig att jag inte ska vakna av väckarklockan o att det typ ska sluta med att jag försover mig o vaknar dagen efter av att kompisen står i ens rum o ba "eh godmorgon". Har aldrig hänt mig, eller aa det HADE aldrig hänt mig.Tills idag..
 
Vaknade 8:00 imorse av mitt alarm och satte på en serie att vakna till. Men ofc så somnar jag om och vaknar kl.12 av att Moa står i mitt rum. Den paniken man får asså. Men sminkade mig o bytte om lite snabbt, fick även ätit litegrann innan vi åkte in till Kungsbacka. Hade skitkul, det har jag alltid med Moa.
 
Kom hem runt 17 och åt middag snabbt innan jag och pappa åkte till stallet, dressyrträning för Marie stod på scheemat. Btw, vill ni veta hur det gick så kan ni läsa förra inlägget ;)
 
Nu har jag iaf kommit hem, duschat o druckit en stor smoothie, nomnom. Nu sitter jag på mitt rum o bloggar och har snart ätit upp ett helt paket kakor, nomnom igen ;)
 
Resten av kvällen, eller aa..natten då tillbringas med att jag äter ännu mer onyttigt o kollar lite High school musical och läser Nellies blogg. Sommarlov i mitt ♥
 
Ni får hade♥ Uppdaterar mer imorgon när min bloggkung är vaken.